Deurrooster H:106 x B:53 Ruit R 467 A | 8714732533409

KS heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en vervaardigen van deurroosters en is leverancier van bekende deurfabrikanten en mag zich op dit gebied specialist noemen. De deurroosters worden traditioneel gegoten in onze eigen gieterij.
 
De deurroosters zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium en kunnen ongecoat of in kleur geleverd worden. Wanneer je het deurrooster in kleur wilt, wordt deze eerst gechromateerd en vervolgens dubbel gepoedercoat.
 
De blanke deurroosters zijn uit voorraad leverbaar, voor een deurrooster in kleur geldt een levertijd van 1 – 2 weken.
Vanwege de omvang van dit artikel geld er een verzendtoeslag van €19,95,-.
 
De genoemde maten zijn afgerond op hele centimeters. De deurroosters van KS worden geheel met de hand vervaardigd in een mal van zand waarin de aluminium legering wordt gegoten. Dit productie proces zorgt voor een zeer authentieke uitstraling, maar er kunnen altijd kleine verschillen ontstaan in het exacte formaat. Kies je voor een van onze coatings krijgt jouw deurrooster een coating laag welke daarna wordt afgebakken, ook deze coating zorgt voor een andere afmeting. Wij adviseren je dan ook, zoals gebruikelijk bij het vervaardigen van een deur, om eerst het deurrooster in de gewenste kleur te bestellen en deze na ontvangst af te laten meten in de deur.
De deurroosters kunnen door je zelf pas geslepen worden voor de juiste maat door middel van een doorslijpschijf.
ean: 8714732533409

prijs: 335.00  (klik hier voor meer informatie