Segment Up&Down Muurlamp Zwart Medium | 8714732749602

De gevelverlichting Segment Medium Led Up & Down is een prachtige compacte, stijlvolle, weerbestendige en duurzame wandspot. Zeer geschikt voor het verlichting van de gevel. De Segment Medium geeft bovendien een zeer mooi lichtbeeld. Geschikt als functionele- en sfeerverlichting voor buiten. De Segment Medium Led is gemaakt van een hoge kwaliteit aluminium met een zwarte finish, dit geeft de lamp een luxe uitstraling. Deze gevelverlichting is efficiënt en geeft optimale lichteffecten met minimale energiekosten.
De gevelverlichting Segment Medium wordt inclusief 12 Watt LED geleverd, warm wit licht, 3000K. De energiezuinige LED lamp geeft een sfeervol warm wit licht wat zorgt voor een aangename sfeer en heeft een zeer lange gebruiksduur. De gevelspot Segment Medium Led geeft zowel naar boven als naar beneden licht, up- en downlighter. De gevelverlichting Segment Medium Led is bovendien IP54 gecertificeerd en bestand tegen alle weersinvloeden. 
 
Deze wandlamp – muurspot komt optimaal tot zijn recht naast de voordeur of aan de muur rondom jouw huis dan wel aan de wand in de achtertuin.Zeer geschikt al gevelverlichting. Een prachtige functioneel en decoratieve buitenlamp voor het het verlichten van gevels. Chique strak moderne uitstraling, perfect om optische accenten te leggen. Buitenverlichting welke een mooie connectie maakt tussen binnen en buiten, architectuur buitenverlichting. Hoogwaardige LED techniek, zeer mooi warm wit licht, 3000 K. Makkelijk te installeren.
ean: 8714732749602

prijs: 69.95  (klik hier voor meer informatie